עוגת שוקולד בראוניז בנינג'ה

בראוניז- המתכון שיגרום לכם להתאהב בנינג'ה! טוב, בעצם כל מתכון הוא כזה אבל הפעם במיוחד. הכנת עוגת שוקולד בראוניז בנינג'ה היא פשוטה וקלה, דורשת רק כמה מרכיבים בסיסיים שכנראה כבר יש לכם במקרר.

עוגת שוקולד בראוניז בנינג'ה

הקינוח הזה מושלם לכל אירוע. בין אם יש לכם חשק להתפנק במשהו מתוק או שאתם מתכננים להרשים אורחים באירוע משפחתי.

יש למתכון הזה צורות הגשה רבות, ניתן להגיש אותו חם עם כדור גלידה או לתת לו להתקרר לטמפרטורת החדר וליהנות ממנו כחטיף אחר הצהריים עם כוס קפה. אתם יכולים אפילו להלביש אותו עם קצפת ופירות יער טריים לקינוח מפואר שנראה כאילו לקח שעות להכין.

עוגת בראוניז בנינג'ה היא בחירה מצוינת למי שבא לו משהו מתוק אבל לא רוצה להגזים עם מתכונים מסובכים מדי שדורשים טכניקות מסובכות ומרכיבים אקזוטיים.

בין אם אתם אופים ותיקים או טירונים במטבח, העוגה הזו בטוח תרשים. הפשטות וקלות ההכנה שלה הופכות אותה למתכון נהדר למתחילים, בעוד המרקם והטעם השוקולדי העשיר הופכים אותה לחביבת הקהל עבור חובבי קינוחים בכל הגילאים. מתכון מאת גילי עמרמי.
עוגת שוקולד בראוניז בנינג'ה

עוגת בראוניז בנינג'ה | צילום: גילי עמרמי 

מצרכים:

  • 100 גרם מרגרינה / חמאה
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • רבע כוס סוכר
  • חצי כוס קמח
  • 2 ביצים
  • אם רוצים- אגוזי מלך
עוגת שוקולד בראוניז בנינג'ה

אופן ההכנה:

  1. להמיס את המרגרינה, השוקולד המריר והסוכר בסיר עם להבה נמוכה.
  2. ברגע שהכל נמס לכבות את הלהבה ולהוסיף חצי כוס קמח ולערבב.
  3. לאחר מכן להוסיף 2 ביצים ולערבב עד למרקם אחיד.
    (אפשר להוסיף אגוזי מלך אם תרצו, אני הוספתי זה ממש מוסיף)
  4. להעביר לתבנית עם נייר אפייה לשים על מצב bake ולאפות על 170 מעלות ל10 דקות.

בהצלחה ובתיאבון!

1 של 3