חציל בציפוי פרורי לחם בנינג'ה גריל

צפו בסרטון: חציל בציפוי פרורי לחם בנינג'ה גריל

 

 מצרכים:

  • 1 חציל
  • כפית מלח גס
  • 2 כפות קורנפלור
  • רבע כפית מלח רגיל
  • רבע כפית פלפל טחון דק
  • כפית שטוחה פפריקה מתוקה

להכנת הציפוי:

  • צלחת פירורי לחם
  • צלחת ביצה טרופה
  • תרסיס שמן/ מעט שמן למריחה (אני משתמשת בשמן חמניות)

חציל בציפוי פרורי לחם בנינג'ה גריל 

הוראות הכנה:

  1. פורסים את החציל לפרוסות, מפזרים כף מלח גס ומערבבים ביחד.
  2. מאפשרים לחצילים להגיר נוזלים (למשך כשעה)
  3. בינתיים, בקערה מערבבים קורנפלור עם מלח, פלפל, פפריקה מתוקה.
  4. טובלים כל פרוסת חציל בסדר הבא:
  • קורנפלור מתובל
  • ביצה
  • פירורי לחם
  1. מניחים את כל הפרוסות על צלחת, באמצעות תרסיס שמן מרססים את החצילים משני הצדדים. מסדרים את הפרוסות בסל הטיגון.
  2. מפעילים את הנינג'ה: תכנית Air Fry, על חום 200 מעלות, למשך 20 דקות. 
  3. לאחר 10 דקות הופכים את החצילים וממשיכים לבשל עוד 10 דקות.

תודה רבה לנטלין ברגמן על המתכון המושלם.

1 של 3

מבצעי השבוע: