צפו בסרטון: חציל בציפוי פרורי לחם בנינג'ה גריל
מצרכים:
- 1 חציל
- כפית מלח גס
- 2 כפות קורנפלור
- רבע כפית מלח רגיל
- רבע כפית פלפל טחון דק
- כפית שטוחה פפריקה מתוקה
להכנת הציפוי:
- צלחת פירורי לחם
- צלחת ביצה טרופה
- תרסיס שמן/ מעט שמן למריחה (אני משתמשת בשמן חמניות)
הוראות הכנה:
- פורסים את החציל לפרוסות, מפזרים כף מלח גס ומערבבים ביחד.
- מאפשרים לחצילים להגיר נוזלים (למשך כשעה)
- בינתיים, בקערה מערבבים קורנפלור עם מלח, פלפל, פפריקה מתוקה.
- טובלים כל פרוסת חציל בסדר הבא:
- קורנפלור מתובל
- ביצה
- פירורי לחם
- מניחים את כל הפרוסות על צלחת, באמצעות תרסיס שמן מרססים את החצילים משני הצדדים. מסדרים את הפרוסות בסל הטיגון.
- מפעילים את הנינג'ה: תכנית Air Fry, על חום 200 מעלות, למשך 20 דקות.
- לאחר 10 דקות הופכים את החצילים וממשיכים לבשל עוד 10 דקות.
תודה רבה לנטלין ברגמן על המתכון המושלם.