צ'יפס בטטה בנינג'ה בסגנון מסאלה

צ'יפס בסגנון מסאלה מלא ועשיר בטעמים - קל מאוד להכנה.
ניתן להכין בטיגון, בנינג'ה, בתנור. מתאים כתוספת מושלמת. 

 

רכיבים להכנת צ'יפס מסאלה:

  • 3-4 תפוחי אדמה או בטטה (או גם וגם)
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור טחון
  • חצי כפית שבבי שום
  • 1 כפית קארי
  • רבע כפית אבקת מרק עוף
  • 1 בצל
  • 1 גמבה
  • 2 שיני שום
  • רבע כפית אבקת כוסברה 
  • רבע כפית פתיתי צ'ילי גרוס

הוראות להכנת צ'יפס בטטה בנינג'ה:

  1. מטגנים מקלות תפוחי אדמה או צולים בתנור.
  2. אני הכנתי במכשיר הנינג'ה בתכנית air fry  
  3. על 200 מעלות 20 דקות

ניתן גם להכניס לתנור של - 180 - 200 מעלות ל- 20 דקות או לטגן בשמן.

עכשיו יש לכם צ'יפס בטטה מוכן. רוצים לשדרג אותו לסגנון מאסלה? ככה עושים זאת.

שלב שני: לצ'יפס בסגנון מאסלה

בקערה מערבבים:

  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור טחון
  • חצי כפית שבבי שום
  • 1 כפית קארי
  • רבע כפית אבקת כוסברה
  • רבע כפית אבקת מרק עוף

במחבת ווק:

  1. עם 2-3 כפות שמן מטגנים/מקפיצים רצועות בצל, רצועות גמבה, 2 שיני שום – רצועות, פתיתי צ'ילי.
  2. מכניסים פנימה את הצ'יפס.
  3. מוסיפים את תערובת האבקה, מערבבים היטב ומגישים.

בהצלחה ובתיאבון!
מאת נטלין ברגמן מערוץ היוטיוב niam niam niam.

1 של 3

מבצעי השבוע: