צ'יפס בסגנון מסאלה מלא ועשיר בטעמים - קל מאוד להכנה.
ניתן להכין בטיגון, בנינג'ה, בתנור. מתאים כתוספת מושלמת.
רכיבים להכנת צ'יפס מסאלה:
- 3-4 תפוחי אדמה או בטטה (או גם וגם)
- חצי כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור טחון
- חצי כפית שבבי שום
- 1 כפית קארי
- רבע כפית אבקת מרק עוף
- 1 בצל
- 1 גמבה
- 2 שיני שום
- רבע כפית אבקת כוסברה
- רבע כפית פתיתי צ'ילי גרוס
הוראות להכנת צ'יפס בטטה בנינג'ה:
- מטגנים מקלות תפוחי אדמה או צולים בתנור.
- אני הכנתי במכשיר הנינג'ה בתכנית air fry
- על 200 מעלות 20 דקות
ניתן גם להכניס לתנור של - 180 - 200 מעלות ל- 20 דקות או לטגן בשמן.
עכשיו יש לכם צ'יפס בטטה מוכן. רוצים לשדרג אותו לסגנון מאסלה? ככה עושים זאת.
שלב שני: לצ'יפס בסגנון מאסלה
בקערה מערבבים:
- חצי כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור טחון
- חצי כפית שבבי שום
- 1 כפית קארי
- רבע כפית אבקת כוסברה
- רבע כפית אבקת מרק עוף
במחבת ווק:
- עם 2-3 כפות שמן מטגנים/מקפיצים רצועות בצל, רצועות גמבה, 2 שיני שום – רצועות, פתיתי צ'ילי.
- מכניסים פנימה את הצ'יפס.
- מוסיפים את תערובת האבקה, מערבבים היטב ומגישים.
בהצלחה ובתיאבון!
מאת נטלין ברגמן מערוץ היוטיוב niam niam niam.