מאת סבטלנה יפה
מצרכים:
- 2 בננות (300 גרם)
- 80 גרם שיבולת שועל
- 80 גרם תערובת אגוזים וגרעיני דלעת
- 100 גרם משמשים מיובשים חתוכים לקוביות
-
100 גרם חמוציות מיובשות
[כמובן תוכלו להוסיף או לשנות את התערובת לפי מה שאתם אוהבים]
הוראות הכנה:
- למעוך את הבננות בבלנדר מוט עד לקבלת עיסה נוזלית.
- להוסיף פנימה את כל שאר המרכיבים ולערבב היטב.
- להניח את העיסה בתבנית משומנת (כאן השימוש במסגרת אפייה בגודל 21x17 בתוך נייר אפייה המונח על תבנית הנינג’ה)
- לכוון את הנינג'ה: תוכנית אפייה (bake) על חום 180 מעלות למשך 20 דקות. להכניס כשהמכשיר חם.
- לחלץ מהתבנית את החתיכה הגדולה ולחתוך לעוגיות בגודל שאתם אוהבים.