עוגיות גרנולה ללא קמח וסוכר בנינג'ה

מאת סבטלנה יפה

 

 מצרכים:

  • 2 בננות (300 גרם)
  •  80 גרם שיבולת שועל
  • 80 גרם תערובת אגוזים  וגרעיני דלעת
  •  100 גרם משמשים מיובשים חתוכים לקוביות
  • 100 גרם חמוציות מיובשות
    [כמובן תוכלו להוסיף או לשנות את התערובת לפי מה שאתם אוהבים]

הוראות הכנה:

  1. למעוך את הבננות בבלנדר מוט עד לקבלת עיסה נוזלית.
  2. להוסיף פנימה את כל שאר המרכיבים ולערבב היטב.
  3. להניח את העיסה בתבנית משומנת (כאן השימוש במסגרת אפייה בגודל 21x17 בתוך נייר אפייה המונח על תבנית הנינג’ה) 
  4. לכוון את הנינג'ה: תוכנית אפייה (bake) על חום 180 מעלות למשך 20 דקות. להכניס כשהמכשיר חם.
  5. לחלץ מהתבנית את החתיכה הגדולה ולחתוך לעוגיות בגודל שאתם אוהבים.
1 של 3