קינוח סופלה שוקולד בנינג'ה גריל

סופלה שוקולד קל מהיר וטעים להכנה - קינוח שוקולדי מושלם. קינוח אישי שקשה לעמוד בפניו

תנסו ותתמכרו...

אני הרבה פעמים מכינה את הבלילה מראש, מרכיבה את המנה, מכניסה למקרר ומחממת בתנור/נינג'ה רק ביום ההגשה 

למי שאין מכשיר נינג'ה, ניתן להכין את הקינוח באותו האופן ופשוט להכניס לתנור 

מאת: נטלין ברגמן  | מכשיר: נינג'ה גריל

 

צפו בסרטון ההדרכה: ספולה שוקולד בנינג'ה גריל

 

 מצרכים:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם חמאה
  • 4 כפות אבקת סוכר
  • 1 כף קקאו לאפיה
  • 2 ביצים שלמות
  • 2 חלמונים
  • 1 כף קמח

סופלה שוקולד בנינג'ה גריל

הוראות הכנה:

  1. בקערה #1 - להמיס במיקרו את החמאה והשוקולד
  2. לערבב פנימה את אבקת הקקאו ו- 2 כפות אבקת הסוכר
  3. בקערה #2 - להקציף את הביצים עד לקבלת קרם
  4. לקפל פנימה 2 כפות אבקת סוכר וכף גדושה של קמח עד לקבלת תערובת אחידה
  5. לקפל לתוך קערה #2 כל פעם מעט מתערובת השוקולד של קערה #1
    עד ששתי התערובות מתאחדות
  6. ממלאים כל כלי בשליש תערובת, מוסיפים קוביית שוקולד לבן (מומלץ מקופלת), מוסיפים עוד תערובת.
  7. להכניס לנינג'ה: תכנית אפיה (bake)
    טמפרטורה: 180 מעלות
    זמן: 8 דקות אפייה

גרסת התנור:
להכניס לתנור שחומם ל- 180 מעלות לכ- 8 וחצי דקות

בהצלחה ובתיאבון!

נטלין מעלה עוד המון מתכונים מושלמים לערוץ היוטיוב שלה, להרשמה לערוץ לחצו כאן.

1 של 3