סופלה שוקולד קל מהיר וטעים להכנה - קינוח שוקולדי מושלם. קינוח אישי שקשה לעמוד בפניו
תנסו ותתמכרו...
אני הרבה פעמים מכינה את הבלילה מראש, מרכיבה את המנה, מכניסה למקרר ומחממת בתנור/נינג'ה רק ביום ההגשה
למי שאין מכשיר נינג'ה, ניתן להכין את הקינוח באותו האופן ופשוט להכניס לתנור
מאת: נטלין ברגמן | מכשיר: נינג'ה גריל
צפו בסרטון ההדרכה: ספולה שוקולד בנינג'ה גריל
מצרכים:
- 200 גרם שוקולד מריר
- 100 גרם חמאה
- 4 כפות אבקת סוכר
- 1 כף קקאו לאפיה
- 2 ביצים שלמות
- 2 חלמונים
- 1 כף קמח
הוראות הכנה:
- בקערה #1 - להמיס במיקרו את החמאה והשוקולד
- לערבב פנימה את אבקת הקקאו ו- 2 כפות אבקת הסוכר
- בקערה #2 - להקציף את הביצים עד לקבלת קרם
- לקפל פנימה 2 כפות אבקת סוכר וכף גדושה של קמח עד לקבלת תערובת אחידה
-
לקפל לתוך קערה #2 כל פעם מעט מתערובת השוקולד של קערה #1
עד ששתי התערובות מתאחדות - ממלאים כל כלי בשליש תערובת, מוסיפים קוביית שוקולד לבן (מומלץ מקופלת), מוסיפים עוד תערובת.
-
להכניס לנינג'ה: תכנית אפיה (bake)
טמפרטורה: 180 מעלות
זמן: 8 דקות אפייה
גרסת התנור:
להכניס לתנור שחומם ל- 180 מעלות לכ- 8 וחצי דקות
בהצלחה ובתיאבון!
נטלין מעלה עוד המון מתכונים מושלמים לערוץ היוטיוב שלה, להרשמה לערוץ לחצו כאן.