אם אתם חובבי בשר בגריל, אתם תאהבו את המתכון הזה! היום אפרת אייזיק תלמד אותנו איך להכין קבב בנינג'ה גריל. בין אם אתם מבשלים לקהל או סתם רוצים ארוחה טעימה וקלה, המתכון הזה מושלם בשבילכם. עם כמה מרכיבים פשוטים והנינג'ה גריל הנאמן, תוכלו לקבל קבבים עסיסיים ומלאי טעם תוך זמן קצר. המתכון מאת כרמית שמואלי.
המתכון הזה עשוי מבשר טחון טרי, בצל ושום קצוצים, כוסברה, סודה ועוד כמה תבלינים פשוטים. כל מה שאתם צריכים לעשות הוא לערבב הכל, לעצב מזה קבבים ומשם כבר הנינג'ה עושה את העבודה.
המתכון הזה נהדר לכל אירוע, בין אם אתם מארחים מנגל, אוכלים ארוחת ערב משפחתית או סתם רוצים להרשים את חבריכם בכישורי הבישול שלכם. הנינג'ה גריל עושה בישול קל ומהנה, ותוכלו להתנסות בטעמים ותבלינים שונים כדי ליצור את הקבב המושלם שלכם.
אז, הפעילו את המכשיר, ובואו נצא ללמוד איך להכין קבב בנינג'ה גריל בקלות. התכוננו לצלות כמה קבבים טעימים, ותהנו מארוחה טעימה ומשביעה עם יקיריכם. עם המתכון הזה, הם בטוח יצאו מרוצים.
צפו בסרטון: איך להכין קבב בנינג'ה גריל
מצרכים:
- קילו בשר טחון
- חצי כף תבלין על האש
- חצי כף ראס אל חנוט
- חצי כף תבלין על האש
- רבע כף תבלין על האש
- רבע כף כורכום
- רבע כפית מלח
- צרור כוסברה
- צרור פטרוזיליה
הוראות הכנה:
- בקערה- לערבב היטב את כל המרכיבים.
- מהעיסה שנוצרה, ליצור את הקבבים או קציצות.
- ויאללה לנינג'ה: מצב גריל, High, למשך 8 דקות.
- אחרי 4 דק להפוך.
קבב בנינג'ה גריל על מקל קינמון
אם המתכון הפשוט להכנת קבב משעמם אתכם, הכנו עבורכם גרסה נוספת וחגיגית יותר. קבב על מקל קינמון זו מנה נהדרת שניתן להגיש באירועים מיוחדים ובשבתות. המתכון המושלם הזה מוגש לכם מאת מירי קמינר גולד.
מצרכים:
- שמן זית לריסוס/ הברשה
- 9-10 מקלות קינמון
מצרכים לתערובת הבשר:
- 500 גרם בשר טחון
- 2 שיני שום
- כפית מלח
- פלפל לפי הטעם
- כפית סודה לשתייה
- אפשר להוסיף ירק או בצל קצוץה
הוראות הכנה:
- בקערה שמים את כל המצרכים לתערובת הבשר ומערבבים היטב.
- מניחים את התערובת במקרר חצי שעה.
- לאחר מכן, יוצרים כדור בשר ומשטחים אותו עם היד.
- מניחים את מקל הקינמון באמצע הבשר וסוגרים, כך שקצה אחד יבלוט. חוזרים על הפעולה לשאר הקבבים.
- מניחים את פלטת הגריל בנינג’ה ומפעילים: תוכנית גריל, על חום MED למשך 8 דקות, כשהמכשיר חם, מרססים מעט שמן על הקבבים ומכניסים פנימה.
- לאחר 4 דקות להפוך את הקבבים.
בהצלחה ובתיאבון!