ברוכים הבאים למתכון טעים ומסקרן - עראיס בנינג'ה! אם אתם מחפשים להתפנק עם מנה עמוסה בטעמים המושלמת לכל אירוע, את המתכון הזה חובה לנסות. עראיס הוא מאכל מזרח תיכוני העשוי מבשר טחון, תבלינים, והיום נעשה טוויסט ייחודי של שימוש במכשיר נינג'ה לבישול. אמנם לא נעמיק בפרטי מכשיר הנינג'ה, אך נחקור כיצד להכין את תערובת הבשר ולהרכיב את המנה לתוצאה מעוררת תיאבון.
המפתח להכנת עראיס המושלם טמון בתערובת הבשר. עם רק כמה מרכיבים פשוטים, כולל בשר טחון, בצל קצוץ, פטרוזיליה ותערובת תבלינים, תוכלו ליצור בסיס טעים שהוא גם ארומטי וגם עסיסי. אז יאללה, בואו נצלול לתוך המתכון הייחודי והטעים הזה להרפתקה קולינרית מיוחדת!
מתכון מאת אלי פרי, באינסטגרם: eli_pari1
מצרכים:
לבשר:
- חצי קילו בשר טחון
- בצל בינוני קצוץ
- צרור פטרוזיליה
- מלח ,פלפל,בהרט,כמון
- ממש מעט מי סודה
- לערבב טוב ולמקרר איזה חצי שעה
לפיתה:
- שמן
- גריל עוף
- קצת פפריקה
הוראות הכנה:
- לערבב היטב את כל המרכיבים לבשר ולהכניס למקרר למשך בערך חצי שעה.
- בקערה קטנה לשים שמן ,גריל עוף ,וקצת פפריקה ולמרוח טוב בתוך הפיתה.
- להכניס את הבשר פנימה ולמרוח טוב בשמן זית מכל הצדדים.
- להכניס לנינג’ה: על גריל מדיום 7 דקות בערך מכל צד ואז 5 דקות על הבשר מקדימה.