מצרכים:
- 3 תפוחי אדמה שטופים עם הקליפה
- רבע כוס שמן קנולה (כוס חד פעמי שקופה)
- כפית ורבע מלח
- כפית פלפל שחור גרוס
- חצי כפית פפריקה
- חצי כפית כורכום
- 2 כפות פירורי לחם מוזהבים
- אפשר להוסיף עגבניות שרי ופלפל חריף
הוראות הכנה:
- בקערה לחתוך את תפוחי האדמה לחצי וכל חצי ל-3.
- להוסיף את השמן, מלח, פלפל שחור, פפריקה, כורכום, לערבב הכל. לאחר מכן להוסיף את פירורי הלחם ולערבב.
-
לשים נייר אפיה בתבנית הנינג׳ה הרגילה ולחמם על תכנית בייק (Bake)
כשרשום להוסיף אוכל- להכניס את תערובת תפוחי האדמה ל 8 דקות. - לאחר מכן, להעביר לתכנית אייר פריי (air fry) על חום 190 מעלות לעוד 10-15 דקות ולערבב מדיי פעם.
- אם רוצים להכין בתנור- להכניס לאפיה 200 מעלות עד שמתרכך ואז להעביר לגריל כמה דקות
בהצלחה ובתיאבון!
אם אהבתם את המתכון, מלי מאירוב מעלה עוד המון מתכונים בקבוצת הפייסבוק שלה, יכול להיות שאתם עדיין לא שם? להצטרפות לקבוצה לחצו כאן.