אם אתם מחפשים דרך טעימה ונטולת מאמץ להכין כנפיים מפוצצות בטעם ומבושלות בצורה מושלמת, זה בשבילכם! במתכון הזה, אילן פטשקו הולך ללמד אותנו איך להכין כנפיים בנינג'ה גריל בצורה קלה ופשוטה. המתכון הזה בטוח יהפוך לאהוב בתפריט הביתי שלכם. עם מרינדת סרירצ'ה פשוטה אך כזו שאי אפשר לעמוד בפניה ובעזרת הנינג'ה הנאמן שלכם, תוכל ליצור כנפיים עסיסיות, רכות ועמוסות בטוב טעם.
תוך שימוש בכמה מרכיבים עיקריים, כולל קילוגרם כנפיים, כמה תבלינים, ופטריות פורטובלו (שהן אופציה למי שרוצה לתת טוויסט נוסף), תוכל ליצור מנה של כנפיים שיגרמו לבלוטות הטעם שלכם לרקוד בהנאה. כוכבת המופע היא המרינדה הסריראצ'ה, שמביאה לאיזון מושלם של חום, מתיקות וטעם לכנפיים. עם שיני שום כתושות, מלח, פלפל, מיץ לימון, דבש ונגיעה של חוויאג', המרינדה תחדיר לכנפיים טעמים שאי אפשר לעמוד בפניהם, שיהפכו אותם לבלתי נשכחת באמת.
התוצאה? כנפיים קריספיות מבחוץ ועסיסיות מבפנים. הטעמים של מרינדת הסרירצ'ה יחלחלו לכנפיים, ויצרו תחושת טעם מעוררת תיאבון שתגרום לכולם לבקש מנה שניה.
בין אם אתם מארחים מסיבה, מתכננים ארוחה משפחתית, או סתם מכינים ארוחת צהריים שגרתית, הכנפיים האלה בטוח ירשימו. עם הטעם שאי אפשר לעמוד בפניו והמרקם העסיסי שלהם, הן מושלמות להגשה כמנה עיקרית או מנת משנה. בנוסף, עם הנוחות והרבגוניות של גריל הנינג'ה, אתם יכול ליהנות מהטעם של כנפיים צלויות כל השנה, בגשם או בשמש, בלי לצאת החוצה.
אז, אם בא לכם ללמוד איך מכינים כנפיים בנינג'ה גריל, כנסו למטבח, עקבו אחר ההוראות הפשוטות ותנו לנינג'ה לעשות את הקסם שלו כדי ליצור כנפיים פריכות ועסיסיות.
צפו בסרטון ההדרכה: איך להכין כנפיים בנינג'ה
מצרכים:
- קילו כנפיים
מרינדה של סרירצ'ה:
- 2 שיני שום כתוש
- מלח
- פלפל
- חצי לימון סחוט
- 2 כפות דבש
- מעט חוויאג׳.
- אם רוצים- פטריות פורטובלו עם מעט שמן זית, מלח גס ופלפל.
הוראות- איך מכינים כנפיים בנינג'ה גריל:
- בקערה- לערבב את הכנפיים עם כל המצרכים למרינדה.
- השהיה: אני השארתי בערך שעה במקרר אבל לילה במקרר עושה פלאים.
- להכניס לנינג'ה: תוכנית - גריל High בערך ל- 25 דקות. באמצע הפכתי ובאמת יצאו כמו על האש.
- אם רוצים פטריות: אחרי שהפכתי את הכנפיים הכנסתי את הפטריות (אז הן היו בערך 10 דקות) נצרבו קצת והיו עסיסיות ממש.
הצעה לתוספת: תפוחי אדמה מעוכים בנינג'ה

מצרכים:
- תפוחי אדמה קטנים עם הקליפה מבושלים לא עד הסוף
- שמן זית
- מלח גס
- טימין
- רוזמרין
- [ועוד דברים טובים שבא לכם להוסיף]
- אם רוצים- פטריות פורטובלו עם מעט שמן זית מלח גס ופלפל
הוראות ההכנה:
- את תפוחי אדמה מעכתי עם תחתית של כוס, לשים עם שמן זית מעל ומלח גס מתובלן בטימין רוזמרין ועוד דברים טובים.
-
להכניס לנינג'ה- תוכנית Air fryer על 200 מעלות, באיזור 15 דקות. (לא צריך להפוך)
יצאו קריספיים בטירוף. - את הפטריות למי שרוצה- הכנסתי מההתחלה, היו פחות עסיסיות מאשר בגריל אבל ממש טעימות, הטעם היה מרוכז יותר.
מקווה שיצא לכם מושלם כמו לי.