חובה להכין: מאפינס תפוחים בנינג'ה

מאת: סבטלנה יפה | מכשיר: בוצע בנינג'ה AG301, אפשרי להכנה עם כל מכשיר שיש בו תוכנית אפייה (Bake).

 

מצרכים ל-10 מאפינס:

  • 1 תפוח גדול
  •  2 ביצים
  • 70 גרם סוכר 
  • חצי כפית אבקת אפייה
  • 100 גרם קמח
  • קינמון - לפי הטעם והחשק

הוראות הכנה:

  1. לחתוך את התפוח לקוביות, אם רוצים קינמון- לערבב אותו עם התפוח.
  2. לפרוס תבניות מאפינס ולהניח 3-4 קוביות תפוח בכל אחת.
  3. להקציף את הביצים עם הסוכר. להוסיף את הקמח ואבקת האפייה ולערבב במיקסר.
  4. לשפוך עיסה בכל אחת מהתבניות ולהניח אותן בסל הטיגון.
  5. להפעיל את הנינג’ה: תוכנית אפייה (bake) על חום 170 מעלות למשך 15 דקות. להכניס כשהמכשיר חם.
  6. בסיום, לבדוק עם קיסם ולהוציא בהתאם.
1 של 3