מאת: סבטלנה יפה | מכשיר: בוצע בנינג'ה AG301, אפשרי להכנה עם כל מכשיר שיש בו תוכנית אפייה (Bake).
מצרכים ל-10 מאפינס:
- 1 תפוח גדול
- 2 ביצים
- 70 גרם סוכר
- חצי כפית אבקת אפייה
- 100 גרם קמח
- קינמון - לפי הטעם והחשק
הוראות הכנה:
- לחתוך את התפוח לקוביות, אם רוצים קינמון- לערבב אותו עם התפוח.
- לפרוס תבניות מאפינס ולהניח 3-4 קוביות תפוח בכל אחת.
- להקציף את הביצים עם הסוכר. להוסיף את הקמח ואבקת האפייה ולערבב במיקסר.
- לשפוך עיסה בכל אחת מהתבניות ולהניח אותן בסל הטיגון.
- להפעיל את הנינג’ה: תוכנית אפייה (bake) על חום 170 מעלות למשך 15 דקות. להכניס כשהמכשיר חם.
- בסיום, לבדוק עם קיסם ולהוציא בהתאם.