פילה דג בנינג'ה גריל

אם אתם מחפשים מתכון קל לארוחת שישי בערב או סתם לארוחת צהריים, המתכון הזה להכנת פילה דג בנינג'ה גריל הוא מה שאתם צריכים.

פילה הדג, מתובל בתערובת טעימה של תבלינים כולל פפריקה, שום ותבלין פילדלפיה. תוספת קמח בשילוב ריסוס קל של שמן נותנים לדג קרום פריך וזהוב. התוצאה היא מנה מפוצצת בטעם ובמרקם.

כדי להפוך את המנה הזו למשביעה יותר, מצורף גם מתכון לתפוחי אדמה, חצויים ומתובלים באותם תבלינים כמו הדג, תפוחי האדמה הללו פריכים מבחוץ ורכים ונימוחים מבפנים. הם אחלה השלמה לפילה הדג, והם גם מוסיפים מעט סיבים וחומרים מזינים נוספים לארוחה.

פילה דג בנינג'ה גריל


המתכון הזה קליל במיוחד, בכמה צעדים פשוטים תוכלו לקבל ארוחה טעימה בזמן קצר. בנוסף, מכיוון שהוא מבושל בגריל נינג'ה, אתם אפילו לא צריכים לדאוג לגבי חימום התנור או שימוש בהרבה שמן. הנינג'ה גריל מתבשל במהירות ובאופן אחיד, ומבטיח שהדגים יוצאים בצורה מושלמת בכל פעם. מתכון מאת שרי נוי.

 מצרכים:

  • פילה דג
  • תרסיס שמן

מצרכים לתיבול:

  • קמח תפוחי אדמה / אפשר גם קמח רגיל
  • פפריקה
  • מלח
  • פלפל
  • שום גבישי
  • תבלין פילדלפיה

הוראות הכנה:

  1. לערבב את כל המצרכים לתיבול, לקמח את חלקי הדג משני הצדדים ולתת התזה קלה של שמן.
  2. להניח על פלטת הגריל של הנינג'ה: תוכנית גריל, חום MAX  למשך 8 דקות.

 

הצעה להוספה: תפוחי אדמה

תפוחי אדמה בנינג'ה


מצרכים:

  • 10-8 תפו"א קטנים חצויים (עם קליפה, לשטוף טוב ולחצות לשניים)
  • מלח
  • פלפל
  • פפריקה
  • שום גבישי
  • תבלין פילדלפיה
  • טימין יבש
  • 2 כפות שטוחות קמח תפו"א/רגיל

הוראות הכנה:

  1. לשים את תפוחי האדמה בקערה עם מים, לחמם במיקרו 7 דקות, לסנן, לייבש מעט עם נייר סופג ולהכניס לקערה.
  2. להוסיף את כל המצרכים לתיבול, לערבב עד שכל התבלינים יספגו.
  1. להכניס לנינג'ה: תוכנית גריל MAX  למשך 13- 14 דקות.

בהצלחה ובתיאבון!

    1 של 3

    מבצעי השבוע: