דג מושט בנינג'ה זו מנה טעימה ומזינה שתמיד עושה חשק. המתכון שאנחנו הולכים ללמוד היום דורש רק כמה מרכיבים פשוטים, וכל מה שצריך לעשות זה לערבב טוב ולהכניס לנינג'ה. מה שהופך אותו לארוחה מהירה וקלה להכנה. התיבול של הדג משרה בו טעם עשיר ונהדר, הוא משלב פפריקה מתוקה, פלפל שחור, שום ושמן זית.
אפשר גם להתאים את התיבול לפי טעמכם, תוסיפו את התבלינים שאתם אוהבים כדי ליצור את הדג המושלם בשבילכם. יצירתיות זה תמיד שם המשחק במטבח.
במתכון מצורפות גם הוראות להכנת תפוח אדמה לשילוב בארוחה. יש מגוון הוספות שאתם יכול להגיש איתם את הדג, תלוי מה יש לכם בהישג יד ולמה יש לכם מצב רוח. אם אתם באווירה של משהו בריא ופשוט, תוכלו להגיש אותו עם תוספת של ירקות מבושלים או סלט. אם אתם מחפשים משהו יותר משמעותי, אורז, גריסים או קינואה יכולים להיות אחלה אופציה.
אם אתם חובבי דגים זו מנה שבהחלט שווה לנסות. המתכון מאת מלכה קרויטורו.
מצרכים:
- דג מושט
- פפריקה מתוקה
- פלפל שחור גרוס
- הרבה שום
- שמן זית
למי שרוצה: מצרכים לתפוחי אדמה:
- תפוחי אדמה (לפני, לבשל אותם 5 דקות כי אז יוצא טעים יותר)
- פפריקה אדומה
- פלפל שחור גרוס
- קצת שמן זית
- שום
- מלח
- טימין
הוראות הכנה:
- לערבב את כל המצרכים לדג, לעסות אותו היטב ולהכניס לנינג'ה: תוכנית גריל 260 מעלות 10 דקות להפוך אחרי 5 דקות.
- לתפוח אדמה: לערבב את כל המרכיבים ולהכניס לנינג'ה: תוכנית air fryer למשך 20 דקות.
בהצלחה ובתיאבון!