מצרכים:
לבלילה:
- ½ צרור כוסברה
- ½ קילו חזה עוף
- פירה מ-4 תפ''א
- כף כורכורם
לציפוי:
- צלחת עם שתי ביצים
- צלחת פירורי לחם
- 2 כפות שומשום
- כף כורכום
- חצי כפית ראס אל חנוט
- כף פפריקה
- כף מלח
הוראות הכנה:
- קוצצים את הכוסברה דק ואת חזה העוף לקוביות קטנות
- מערבבים את כל המצרכים לבלילה
- יוצרים כדורים ומניחים בצד
- מפעילים את הנינג'ה על חום 200 מעלות ל10 דקות
- טובלים כל כדור בביצה ואז בפרורי הלחם
-
מרססים או מורחים מעט שמן על סל הטיגון ומכניסים את הכדורים
אם רוצים כדאי לפזר גם עליהם מעט שמן. - לאחר 5 דקות הופכים את הכדורים לצד השני.
בתאבון לכולם!