טורטיות ממולאות בשר בציפוי פריך

מאת: מיה אנטמן  | מכשיר: נינג'ה גריל

טורטיות ממולאות בשר בנינג'ה גריל

 מצרכים ל - 15 טורטיות

למלית בשר

  • 3 בצל גדול קצוץ
  • 1 קג' בשר טחון
  • כפית מלח
  • רבע כפית פלפל שחור
  • 2 כפיות פפריקה
  • 2 כפיות כורכום

ליצירת הטורטיות

  • 15 טורטיות
  • צלחת ביצה טרופה
  • צלחת פירורי לחם 
  • ספריי שמן / מעט שמן למריחה

הוראות הכנה:

  1. לטגן את הבצלים, להוסיף את הבשר טחון ולפורר.
  2. כשהבשר משנה צבע, להוסיף את שאר המצרכים להכנת המלית, להמשיך לערבב 2-3 דקות, להנמיך את האש ולהמשיך לטגן בערבוב עוד כ5 דקות.
  3. לפרוס טורטיה, לשים בפנים 2 כפות מלית בשר, לקפל 3 צדדים פנימה ולגלגל לצד הרביעי.
  4. לגלגל בצלחת ביצה טרופה ובצלחת פירורי לחם.
  5. להתיז/למרוח קצת שמן ולהכניס לנינג'ה: תוכנית AIR FRY למשך 5 דקות על חום 200 מעלות.
1 של 3