מאת: מיה אנטמן | מכשיר: נינג'ה גריל
מצרכים ל - 15 טורטיות
למלית בשר
- 3 בצל גדול קצוץ
- 1 קג' בשר טחון
- כפית מלח
- רבע כפית פלפל שחור
- 2 כפיות פפריקה
- 2 כפיות כורכום
ליצירת הטורטיות
- 15 טורטיות
- צלחת ביצה טרופה
- צלחת פירורי לחם
- ספריי שמן / מעט שמן למריחה
הוראות הכנה:
- לטגן את הבצלים, להוסיף את הבשר טחון ולפורר.
- כשהבשר משנה צבע, להוסיף את שאר המצרכים להכנת המלית, להמשיך לערבב 2-3 דקות, להנמיך את האש ולהמשיך לטגן בערבוב עוד כ5 דקות.
- לפרוס טורטיה, לשים בפנים 2 כפות מלית בשר, לקפל 3 צדדים פנימה ולגלגל לצד הרביעי.
- לגלגל בצלחת ביצה טרופה ובצלחת פירורי לחם.
- להתיז/למרוח קצת שמן ולהכניס לנינג'ה: תוכנית AIR FRY למשך 5 דקות על חום 200 מעלות.