מאת נטלין ברגמן.
מצרכים:
- 3 תפוחי אדמה גדולים
- 1 בטטה בינונית
- מים רותחים לכיסוי התפ"א
- חצי כפית / כפית אבקת סודה (עושה פלאים בריכוך התפ"א והבטטה)
לתיבול:
- כפית שטוחה אורגנו
- חצי כפית שבבי שום
- רבע כפית מלח
- רבע כפית פלפל
- כפית אבקת מרק עוף
- כפית שטוחה סוכר לבן
- כף וחצי קורנפלור
- חצי כפית פפריקה אדומה
- רבע כפית אבקת כוסברה
- רבע כוס שמן זית
הוראות הכנה:
- לקלף תפוחי אדמה ובטטות ולחתוך לקוביות גסות.
- להניח לחצי שעה בקערה עם מים רותחים ואבקת סודה.
- לרוקן את המים, לשטוף את התפ"א ולנגב קלות.
- להחזיר לקערה ולהוסיף את כל המצרכים לתיבול (לפי הסדר) לערבב הכל ביחד היטב.
- להפעיל את הנינג'ה: להניח במכשיר את סלסלת ה- air fryer (המחוררת), לבחור תוכנית- Air Fry, לכוון על חום 200 מעלות למשך 20 דקות.
- כשמופיע על הצג ''ADD FOOD'' לסדר את הירקות על גבי הסלסלה.
- לערבב מידי פעם ולוודא מידת עשייה.