קוביות תפוחי אדמה ובטטה בנינג'ה

 

מאת נטלין ברגמן. 

 

 מצרכים:

  • 3 תפוחי אדמה גדולים
  • 1 בטטה בינונית
  • מים רותחים לכיסוי התפ"א
  • חצי כפית / כפית אבקת סודה (עושה פלאים בריכוך התפ"א והבטטה)

לתיבול:

  • כפית שטוחה אורגנו
  • חצי כפית שבבי שום
  • רבע כפית מלח
  • רבע כפית פלפל
  • כפית אבקת מרק עוף
  • כפית שטוחה סוכר לבן
  • כף וחצי קורנפלור
  • חצי כפית פפריקה אדומה
  • רבע כפית אבקת כוסברה
  • רבע כוס שמן זית

הוראות הכנה:

  1. לקלף תפוחי אדמה ובטטות ולחתוך לקוביות גסות.
  2. להניח לחצי שעה בקערה עם מים רותחים ואבקת סודה.
  3. לרוקן את המים, לשטוף את התפ"א ולנגב קלות.
  4. להחזיר לקערה ולהוסיף את כל המצרכים לתיבול (לפי הסדר) לערבב הכל ביחד היטב.
  5. להפעיל את הנינג'ה: להניח במכשיר את סלסלת ה- air fryer (המחוררת), לבחור תוכנית- Air Fry,  לכוון על חום 200 מעלות למשך 20 דקות.
  6. כשמופיע על הצג ''ADD FOOD'' לסדר את הירקות על גבי הסלסלה.
  7. לערבב מידי פעם ולוודא מידת עשייה.
1 של 3