לחם טחינה בנינג'ה שיוצא רך ומושלם

לחם טחינה בנינג'ה

מאת ליאור רויטר

מצרכים:

  • 6 כפות טחינה גולמית
  • 4 ביצים
  • חצי כפית מלח
  • כפית סודה לשתייה
  • כף מייפל
  • שומשום לפיזור מעל

הכנה:

  1. לערבב יחד את כל המצרכים לבצק יחד.
  2. למזוג לתבנית המתאימה למכשיר (כאן נעשה שימוש בתבנית אינגליש קייק) לפזר שומשום מעל.
  3. להפעיל את הנינג’ה: תוכנית Bake (אפייה), חום 180 מעלות, למשך 25 דקות. להכניס כשהמכשיר חם.
  4. לבדוק וכשמוכן להוציא, להניח את הלחם על רשת למשך עשר דקות (זה חשוב כדי לתת לו להתאוורר).
1 של 3