מאת ליאור רויטר
מצרכים:
- 6 כפות טחינה גולמית
- 4 ביצים
- חצי כפית מלח
- כפית סודה לשתייה
- כף מייפל
- שומשום לפיזור מעל
הכנה:
- לערבב יחד את כל המצרכים לבצק יחד.
- למזוג לתבנית המתאימה למכשיר (כאן נעשה שימוש בתבנית אינגליש קייק) לפזר שומשום מעל.
- להפעיל את הנינג’ה: תוכנית Bake (אפייה), חום 180 מעלות, למשך 25 דקות. להכניס כשהמכשיר חם.
- לבדוק וכשמוכן להוציא, להניח את הלחם על רשת למשך עשר דקות (זה חשוב כדי לתת לו להתאוורר).