פאי תפוחים מושלם ומהיר | איך מכינים פאי תפוחים

כשזה מגיע לקינוחים קלאסיים, יש המון אופציות, אבל פאי תפוחים מאז ומתמיד היה האהוב ביותר. קשה לעמוד בפני השילוב של תפוחי עץ מתוקים, בצק פריך בעל קרום חמאתי ורך. עם הניחוח המדהים של הקינמון שאפשר להריח מקילומטר. פאי תפוחים מושלם לאירועים משפחתיים, לארוחות ערב מיוחדות במיוחד לראש השנה. 

אם אתם קצרים בזמן ומחפשים גרסה מהירה וקלה, היום איתי מערוץ היוטיוב ''איתיו'ש קייקס'' עומד ללמד אותנו איך מכינים פאי תפוחים מושלם, טעים ומהיר. מתחילים.

צפו בסרטון ההדרכה: איך מכינים פאי תפוחים מושלם


מצרכים:

למילוי תפוחים לעוגה - 

  • 6 תפוחי עץ ירוקים
  • 1 כוס סוכר (165 גר')
  • כף קינמון

לבסיס פאי - 

  • 500 גרם קמח תופח
  • 200 גרם מחמאה
  • 3/4 כוס סוכר ( 100 גרם)
  • חצי כוס שמן קנולה (75 מ"ל)

אופן הכנה:

  1. מפעילים מראש תנור על חום 200 מעלות.
  2. מקלפים את התפוחי עץ וחותכים לקוביות.
  3.  שמים בסיר על אש בינונית, מוסיפים את הסוכר והקינמון ומערבבים בערך 20 דק' עד שהתפוחי עץ רכים. מוציאים מהאש ומצננים לגמרי. 
  4. במיקסר עם וו לישה על מהירות גבוהה שמים את הקמח, סוכר, קוביות מחמאה ושמן קנולה. מהדקים בצק לתבנית ודפנות.
  5. שמים את התפוחי עץ בתבנית בצורה שווה ומעל מכסים עם חוטים של בצק, מהבצק שנשאר. 
    אופים בתנור בחום של 200 מעלות ל20 דק' עד שהבצק מזהיב.
    מקררים, מחלצים מהתבנית ומגישים.

בתיאבון!

אז למדנו איך מכינים פאי תפוחים, אם הכנתם נשמח לשמוע איך יצא, אם יש שאלות אתם יותר ממוזמנים לכתוב לנו ונענה בהקדם האפשרי.

אם אהבתם את המתכון לפאי, אולי גם תאהבו את המתכון לקראמבל תפוחים- לחצו כאן. 

או מתכון לשטרודל תפוחים בלחיצה כאן.

 

1 של 3