אם אתם מחפשים ארוחה מהירה, משביעה וטעימה, קבלו מתכון להכנת שניצל פטנט של שף דוד גדג'.
תוך שימוש בחומרי גלם איכותיים וטכניקה מיוחדת, שף דוד גדג' יצר שניצל פטנט עסיסי וקריספי בטירוף עם טעם עשיר ומלוח שקשה לעמוד בפניו.
המתכון הזה קל ומהיר להכנה. השניצל נשאר קריספי גם אחרי כמה ימים במקרר .
אז כנסו למטבח, אספו את המרכיבים ובואו נכין מנה מושלמת של שניצל פטנט. אחרי שתטעמו לא תוכלו להחליף אותה בשום מתכון אחר.
מצרכים:
- 1 קג חזה עוף פרוס (שניצלים)
- 1 כוס קמח תופח
- 1 שקית אבקת אפיה
- 2 ביצים מידה L
- 1 כוס מים קרים
- 1 כפית מלח דק
- 2 כפיות חרדל דיז'ון (לא חייב)
- 500 גרם פירורי לחם זהב
- 100 גרם שומשום
- שמן עמוק לטיגון
הוראות להכנת שניצל פטנט:
- עבור הבלילה: שמים בקערה את הקמח, אבקת אפיה, ביצים, מלח, חרדל והמים. טורפים היטב עד לקבלת מרקם חלק וסמיך.
- מעברים את נתחי החזה עוף לבלילה ומערבבים היטב.
- במקביל, מכינים עוד קערה עם פירורי הלחם והשומשום.
- מעבירים את השניצלים מהבלילה אחד אחד לקערה עם פירורי הלחם ובעדינות הופכים תוך כדי דפיקה על נתח העוף עד לציפויי מושלם של השניצל
- שכל הנתחים מצופים- מחממים שמן עמוק במחבת איכותית ומביאים לטמפ נכונה, מטגנים משני הצדדים עד לקבלת קריספיות מושלמת.
- מעבירים לנייר סופג ומגישים ישר.
בתיאבון!
אם אהבתם את המתכון להכנת שניצל פטנט של דוד גדג' שתפו עם חברים ומשפחה!
דוד מעלה עוד המון מתכונים מושלמים בעמוד האינסטגרם שלו. לחצו כאן כדי לעקוב.