שוקיים עוף ב-5 דקות מאת שף דוד גדג'

מחפשים מתכון קליל ומהיר לארוחת שישי בערב? הנה הבחירה המושלמת. מתכון מאת שף דוד גדג' להכנת שוקיים עוף ב-5 דקות עבודה

 מצרכים:

  • 10 יח' שוקיים עוף
  • 15 יח' תפודים מקולפים
  • קוביות מבטטה אחת מקולפת
  • בצל אדום אחד חתוך לשישיות
  • בצל לבן אחד חתוך לשישיות
  • 10 שיני שום שלמות מקולפות

למרינדה:

  • 2 כפות רסק
  • 3 כפות סילאן
  • 2 כפות רוטב ברביקיו
  • 3 כפות שמן זית
  • 1/3 כוס מים פושרים
  • כף מלח דק
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • כפית טימין יבש

הוראות הכנה:

  1. בקערה: לערבב את כל המצרכים למרינדה (כדאי להשתמש במטרפה, הרבה יותר נוח)
  2. בתבנית: להכניס את כל שאר המרכיבים, עליהם לפזר את המרינדה ובעזרת הידיים לערבב ולעסות היטב.
  3. לעטוף את התבנית ולהכניס לתנור: טורבו 170 מעלות למשך שעה וחצי
  4. להסיר את העטיפה ולהחזיר לתנור לעוד 20 דקות על 200 מעלות עד להשחמה.

בהצלחה ובתיאבון!
דוד מעלה עוד המון מתכונים מושלמים בעמוד האינסטגרם שלו. לחצו כאן כדי לעקוב.

צפו בסרטון: איך להכין שוקיים עוף

1 של 3