אנטיפסטי ירקות בנינג'ה! מטוגן באוויר חם

מאת: אפרת איזיק | מכשיר: המתכון מודגם על מכשיר נינג'ה גריל, אפשרי להכנה עם כל נינג'ה שיש בו תוכנית AIR FRY (טיגון באוויר חם).

 

 מצרכים לצלחת אנטיפסטי אחת:

ניתן להשתמש בכל ירק שאתם אוהבים.
עקרונית, עבור צלחת אנטיפסטי אחת, מספיק בסך הכל ארבע או חמש פרוסות מכל ירק.
כולם בגודל יחסית עבה. אלו הירקות בהם אני השתמשתי:

  • 5 פרוסות קישוא
  • 5 פרוסות בטטה
  • 4 פרוסות חציל
  • 4 פרוסות סלק
  • 3 פטריות חתוכות אותן חתחתי ל-3 או 4 חלקים.
  • מלח גס לפיזור מעל (לפי הטעם)

הוראות להכנת אנטיפסטי בנינג'ה:

  1. חותכים את כל הירקות.
  2. מחממים את הנינג'ה: תוכנית טיגון באוויר חם, (אם המכשיר שלכם באנגלית, היא נקראת Air Fry) על חום 200 מעלות למשך 20 דקות.
  3. ניקח את סלסלת הטיגון המחוררת, נרסס עליה שמן ונסדר בתוכה את הירקות.
    עבור טיגון איכותי ואחיד, אנחנו צריכים לסדר את הירקות בשכבה אחת בלבד, ולא לערום אותם בערמות.
  4. כשהמכשיר חם, הכניסו את התבנית פנימה, רססו שמן על הירקות, ופזרו עליהם מלח גס, לפי הטעם.
  5. לאחר 10 דקות, מומלץ לפתוח את המכשיר ולהפוך את האנטיפסטי.
  6. לקראת סוף הזמן בדקו והוציאו כשהכל מוכן.

בתיאבון!

1 של 3