מאת: שרון ברקוביץ- בעלת הבלוג berko made | מכשיר: בוצע בנינג'ה גריל, אפשרי להכנה עם כל מכשיר נינג'ה שיש בו תוכנית אפייה (Bake).
מצרכים:
- 200 גרם בצק עלים מופשר
- חצי כוס רוטב פיצה
- 100 גרם מוצרלה פרסקה (או כל גבינה אחרת)
- 1 ביצה
- חצי כוס פירורי לחם
- תרסיס שמן
הוראות הכנה:
- נחתוך מהבצק ריבועים, נניח מעט רוטב במרכז כל ריבוע ומעליו נפזר גבינה.
- נקפל כל פינה לכיוון האמצע כך שתיווצר צורה של מעטפה. נהדק את השוליים היטב.
- נטבול בביצה ואז בפירורי לחם (כמו שניצל).
- נחמם את הנינג'ה: תוכנית Air Fry על חום 180 מעלות.
- נרסס מעט תרסיס שמן מלמעלה ומלמטה ונאפה למשך 18-20 דקות.
- אחרי 10 דקות נהפוך לצד שני.