בורקס פיצה קריספי וטעים בנינג'ה

מאת: שרון ברקוביץ- בעלת הבלוג berko made | מכשיר: בוצע בנינג'ה גריל, אפשרי להכנה עם כל מכשיר נינג'ה שיש בו תוכנית אפייה (Bake).

 מצרכים:

  • 200 גרם בצק עלים מופשר
  • חצי כוס רוטב פיצה
  • 100 גרם מוצרלה פרסקה (או כל גבינה אחרת)
  • 1 ביצה
  • חצי כוס פירורי לחם
  • תרסיס שמן

הוראות הכנה:

  1. נחתוך מהבצק ריבועים, נניח מעט רוטב במרכז כל ריבוע ומעליו נפזר גבינה.
  2. נקפל כל פינה לכיוון האמצע כך שתיווצר צורה של מעטפה. נהדק את השוליים היטב.
  3. נטבול בביצה ואז בפירורי לחם (כמו שניצל).
  4. נחמם את הנינג'ה: תוכנית Air Fry על חום 180 מעלות.
  5. נרסס מעט תרסיס שמן מלמעלה ומלמטה ונאפה למשך 18-20 דקות.
  6. אחרי 10 דקות נהפוך לצד שני.

 

 

 

1 של 3