מאפה גבינה בנינג'ה, אתם יכולים לקרוא לו גם "גבינה בתיבה". רעיון למתכון יצירתי שלוקח טורטייה, גבינות ורסק עגבניות והופך אותם לפינוק אחד מושלם שיוכל להתאים לארוחת בוקר או ערב. הוא מהיר וניתן להכנה תוך 5-10 דקות. מתכון מאת ליאור רויטר.
מצרכים:
- חבילת גבינה צפתית מעודנת
- 250 גרם גבינה צהובה מגורדת
- מלח
- פלפל
- תבלין לצ'יפס.
- 2 ביצים שלמות + חלמון אחד
- טורטיות
- תערובת עגבניות כפי רצונכם (אני השתמשתי בעגבניות מרוסקות מקופסת שימורים + רסק עגבניות... תיבלתי במלח ופלפל).
- שומשום.
הוראות הכנה:
- בקערה מערבבים- את הגבינה צפתית, גבינה צהובה מגורדת, מלח, פלפל, תבלין לצ'יפס, 2 ביצים. לערבב הכל היטב.
- לוקחים טורטייה, מורחים באמצע את תערובת העגבניות ועל גביה שכבה נדיבה של תערובת הגבינות.
-
מקפלים את שני הצדדים, מורחים בחלמון ביצה ועל זה שומשום.
**** הביצה משמשת כדבק וגם כהשחמה, לכן אל תדלגו על השלב הזה. - להכניס לנינג'ה- מצב בייק, 180 מעלות, עשר דקות.
- לאחר 5 דק הפכו ומרחו שוב ביצה.
בתאבון.