שניצל חציל מושלם בנינג'ה מאת שף יוסי הבלין

 מאת: השף יוסי הבלין (הדרכה מתוך התוכנית NINJA MATERY  | מכשיר: בוצע בנינג'ה, אפשרי להכנה עם כל מכשיר שיש בו תוכנית AIR FRY (טיגון באוויר חם).

 

 

 מצרכים:

  • חציל בינוני 
  • 2 ביצים
  • פירורי לחם לציפוי
  • שמן לזילוף או בתרסיס

הוראות הכנה:

  1. מחוררים את החציל במספר מקומות כדי שלא יתפוצץ. מפעילים את המכשיר: תוכנית גריל על חום 265 מעלות למשך 5-7 דקות עד לריכוך מלא.
  2. מקררים מעט ומקלפים בזהירות, כדי שישאר שלם. מומלץ להשאיר את ראש החציל מחובר כדי שלא יתפרק.
  3. טובלים בביצה טרופה עם מעט מלח ופירורי לחם. לתוספת קראסט, ניתן לחזור על הפעולה שוב- להכניס שוב לביצה ואז שוב לפירורים.
  4. מעבירים בזהירות לנינג’ה: תוכנית אייר פריי (Air fry) על חום 240 מעלות מרססים או מזלפים מעט שמן זית ומטגנים עוד כ-5 דקות עד להזהבה.

1 של 3