שיפודי סלמון בנינג'ה גריל שיוצאים כמו במסעדה!

 

    

מצרכים ל-7 שיפודים

  • 700 גרם סלמון / פורל (מהחלק העבה)
  • 3 כפות גדושות שמן 
  • כפית תבלין גריל דג
  • ¼ כפית שטוחה של פלפל שחור גרוס
  • כף וחצי של פפריקה
  • חצי כפית כמון


הוראות להכנת שיפודי סלמון בנינג'ה

  1. לחתוך את הפילה לקוביות בגודל 2-3 ס''מ.
  2. בקערה, לערבב היטב את כל המצרכים למרינדה ולהניח את הדג בפנים. להשרות אותו 30 דקות.
  3. לכוון את הנינג'ה: תוכנית גריל, על חום HI למשך 8 דקות. להכניס את הדג כשהמכשיר חם.
  4. לאחר 4 דקות להפוך את הדגים.
     

מתכון נוסף: שיפודי נסיכת הנילוס של סבטלנה יפה

מאת סבטלנה יפה. 

 

 מצרכים ל-4 שיפודים:

  • 2 חתיכות פילה נסיכת הנילוס

מצרכים למרינדה:

  • מיץ מחצי לימון
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כף שמן צמחי 1 כף
  • 1 כף תערובת תיבול לדגים 

הוראות הכנה:

  1. לחתוך את הפילה לקוביות בגודל 2-3 ס''מ.
  2. בקערה, לערבב היטב את כל המצרכים למרינדה ולהניח את הדג בפנים. להשרות אותו 30 דקות.
  3. לכוון את הנינג'ה: תוכנית גריל, על חום 265 מעלות למשך 10 דקות. להכניס את הדג כשהמכשיר חם.
1 של 3