מצרכים ל-7 שיפודים
- 700 גרם סלמון / פורל (מהחלק העבה)
- 3 כפות גדושות שמן
- כפית תבלין גריל דג
- ¼ כפית שטוחה של פלפל שחור גרוס
- כף וחצי של פפריקה
- חצי כפית כמון
הוראות להכנת שיפודי סלמון בנינג'ה
- לחתוך את הפילה לקוביות בגודל 2-3 ס''מ.
- בקערה, לערבב היטב את כל המצרכים למרינדה ולהניח את הדג בפנים. להשרות אותו 30 דקות.
- לכוון את הנינג'ה: תוכנית גריל, על חום HI למשך 8 דקות. להכניס את הדג כשהמכשיר חם.
-
לאחר 4 דקות להפוך את הדגים.
מתכון נוסף: שיפודי נסיכת הנילוס של סבטלנה יפה
מאת סבטלנה יפה.
מצרכים ל-4 שיפודים:
- 2 חתיכות פילה נסיכת הנילוס
מצרכים למרינדה:
- מיץ מחצי לימון
- 2 כפות רוטב סויה
- 1 כף שמן צמחי 1 כף
- 1 כף תערובת תיבול לדגים
הוראות הכנה:
- לחתוך את הפילה לקוביות בגודל 2-3 ס''מ.
- בקערה, לערבב היטב את כל המצרכים למרינדה ולהניח את הדג בפנים. להשרות אותו 30 דקות.
- לכוון את הנינג'ה: תוכנית גריל, על חום 265 מעלות למשך 10 דקות. להכניס את הדג כשהמכשיר חם.