מצרכים:
- 1 כוס קמח
- אבקת אפייה
- 1כוס סוכר לבן
- 3 כפות קקאו
- ¾ כוס שמן קנולה
- כפית תמצית וניל
- 4 ביצים
- חצי מיכל שמנת מתוקה להקצפה (125 מ''ל)
הוראות להכנת עוגת שוקולד בנינג'ה:
- מניחים בקערה את הביצים והסוכר ומערבבים היטב,
- מוסיפים את כל שאר המרכיבים לעוגה ומערבבים היטב ליצירת בלילה אחידה.
- מרססים מעט שמן על התבנית את הבלילה פנימה. עדיף ליצוק עד ⅔ מגובה התבנית.
- מפעילים את הנינג'ה על תוכנית אפייה (bake), על חום 160 מעלות למשך 35 דקות. כשהמכשיר חם מכניסים את העוגה פנימה.
- לקראת סוף האפייה בדקו והוציאו כשהעוגה מוכנה.
שדרוג וציפוי: אם בא לכם להשקיע בגנאש שוקולד מפנק
- המיסו במיקרוגל 100 גרם קוביות שוקולד ו-100 מל' קצפת ריצ'.
- הוציאו, ולאחר 2 דקות ערבבו את השוקולד.
- זלפו באמצעות שקית זילוף מעל העוגה.
- אני גם גירדתי שוקולד לבן מעל כדי לקשט אותה עוד קצת.
בתיאבון!
חשוב: באיזו תבנית מומלץ להכין את המתכון?
סוג התבניות שעובד הכי טוב לאפייה בנינג'ה הוא בסגנון קוגלהוף, בבקה או אנג'ל קייק,
הסיבה לכך, היא כי בשונה מתנור, הנינג'ה אופה בעיקר באמצעות סירקולציה של אוויר.
לתבניות האלה יש חור באמצע וזה מאפשר לאוויר להגיע בצורה טובה יותר לכל חלקי העוגה,
מה שנותן לנו אפייה אחידה ואיכותית הרבה יותר.
אפשר להשתמש בכאלה מקרטון או אלומיניום, אבל אני הכי אוהבת להשתמש בסיליקון,
בגלל שהן גמישות והעוגה משתחררת מהן ממש בקלות והם ממש נוחות לשימוש.
מצרפת כאן למטה קישור לתבנית בה אני משתמשת להכנת המתכון. היא עושה עבודה מעולה.
הזינו את הקופון youtube כדי לקבל 15% הנחה.