היום נכין מנה מעוררת תיאבון שמכינים בקלי קלות: קציצות בשר בנינג'ה. הקציצות העסיסיות האלה עמוסות בטעם והן קלות להפליא להכנה רק עם חופן של מרכיבים פשוטים. עם בשר טחון, בצל, כוסברה, ותערובת של כמה תבלינים, הקציצות האלה הן פיצוץ של טעם בכל ביס.
היופי במתכון הזה טמון בפשטות התהליך. פשוט מערבבים את כל המרכיבים יחד בקערה ויאללה לנינג'ה! תוך 7 דקות הקציצות על הצלחת. טכנולוגיית הבישול היעילה של הנינג'ה מבטיחה שהקציצות מבושלות לשלמות, עם מרקם עסיסי ורך שיתן לכם טעם של עוד. ואם אתם מרגישים הרפתקניים, תוסיפו כמה מהירקות האהובים עליך לנינג'ה, הם יהיו תוספת נהדרת לקציצות.
אחד הטוויסטים הייחודיים למתכון הזה הוא האפשרות ליצור גרסת אראיס. על ידי הכנסה של עיסת הקציצות לחתיכות פיתות.
בין אם אתם הורים עסוקים שמחפשים ארוחה מהירה ומשביעה למשפחתכם, חובבי קולינריה שמחפשים טעמים חדשים ומרגשים, או פשוט מישהו שמעריך מנה טעימה ונטולת מאמץ, הקציצות האלה קציצות בשר בנינג'ה זה המתכון שיעשה את העבודה. הנוחות של השימוש בנינג'ה הופכת את המתכון הזה למושלם לארוחות ערב עמוסות, מפגשים מאולתרים עם חברים ובני משפחה, או סתם ארוחת צהריים. הארומה המפתה של עשבי התיבול והתבלינים המתערבבים עם הבשר בזמן שהוא מתבשל בנינג'ה תגרום למטבח שלכם להריח כמו מסעדת גורמה, והביס הראשון בקציצות הבשר הטעימות הללו יעביר את בלוטות הטעם שלכם לגן עדן קולינרי.
קציצות בשר בניג'ה מאת אסתר אסתי.
צפו בסרטון ההדרכה להכנת הקציצות
מצרכים:
- חצי קילו בשר טחון
- כוסברה קצוצה
- בצל מגורד
- מלח
- פלפל שחור
- טיפה בהרט
- טיפה כמון
- אני מוסיפה טיפה מים (יש כאלה ששמים שמן)
הוראות להכנת קציצות בשר בנינג'ה:
- בקערה לערבב את כל המרכיבים היטב.
- להכניס לנינג'ה: תוכנית גריל- med למשך 7 דק
- אם רוצים, אפשר להוסיף על הגריל ליד כל ירק שאוהבים.
- אם בא לכם בגרסה של עראייס: אפשר להכניס את העיסה של הקציצות לחתיכות פיתה, מעל הפיתות למרוח ממש מעט שמן זית, ולהכניס לנינג'ה (אותו דבר)