כן! זה אפשרי: פופקורן בנינג'ה שיוצא מושלם

הנה הפתעה שאולי לא ידעתם – אפשר להכין פופקורן בנינג'ה! וזה לא סתם “אפשר”, אלא אפשר לקבל תוצאה ממש מפתיעה: קערה נדיבה מלאה בפופקורן טרי, פריך ונעים לאכילה, כזה שממלא את הבית בריח שמעלה חיוך. אם עד היום פופקורן היה אצלכם משהו ששומרים במיוחד לסרט בקולנוע או פותחים רק כשמתחשק משהו מהיר במיקרוגל, תתכוננו לשדרוג של החיים הקטנים. כי פתאום מגלים שנשנוש שאוהבים לאכול באירועים מיוחדים או בערבי סרט הפך לנגיש בכל רגע, תוך דקות ספורות. וזה בדיוק הקסם של פופקורן בנינג'ה – הוא משנה את כללי המשחק ומביא את הבילוי הכי כיפי שיש היישר אל הספה שלכם בבית.

פופקורן בנינג'ה


פופקורן הוא אחד הנשנושים שהכי קל להתאהב בהם. יש בו משהו שגורם לכל אחד לחייך – בין אם זו קערה ענקית למרתון סדרות בערב, פינוק לילדים שחזרו הביתה מבית הספר, או ארוחת ביניים זריזה שמכינים תוך כדי החיים. זה נשנוש פשוט, מהיר, טעים ומרגש כל פעם מחדש.

מעבר לכך שזה כיף גדול, פופקורן הוא מאכל עם אופי. אפשר להפוך אותו לקלאסי ונקי, או לשחק איתו וליצור טעמים חדשים ונועזים: מתוק, מלוח, חמאה, גבינה, אפילו קינמון או קרמל. כל קערה יכולה להיות עולם שלם של יצירתיות, והכול מתחיל מגרעינים פשוטים של תירס שמחכים לרגע שבו יהפכו לנפוחים, פריכים וממלאי ניחוחות של בית.

פופקורן בנינג'ה מעניק לנו הזדמנות לקחת חטיף מוכר ולאוורר אותו עם קצת שליטה ורעננות. אפשר לבחור כמה שמן להוסיף (אם בכלל), כמה מלח לאזן, איזה טוויסט לתת, וליצור חוויה שמתאימה בדיוק לטעם האישי של כל אחד. זו דרך נהדרת ליהנות מרגעים קטנים של פינוק בלי להתפשר על איכות. יש משהו מספק במיוחד בידיעה שהכנת לבד את מה שאתה מנשנש – בלי חומרים שלא צריך, בלי אריזות מיותרות, ובלי לצאת מהבית.

הקסם של פופקורן הוא בפשטות: כמה גרעינים, רעש של פיצוץ קטן, והופ – נשנוש חם מתמלא בקערה. זה אפילו יותר משביע ממה שנראה במבט ראשון. ואם ילדים בסביבה? אין דבר שמקפיץ להם את החיוך כמו לשמוע את הגרגרים מתפוצצים, ואז לקבל קערה ענקית של פופקורן טרי, שיוצא כמו שהם אוהבים.

פופקורן מתאים לכל עונה ולכל מצב רוח. בחורף הוא מחמם את הידיים, בקיץ הוא קליל ולא מכביד, ובכל יום בשנה הוא משתלב בקלות עם רגעים פשוטים של הנאה. רוצים חברים? תנו להם פופקורן. רוצים רגע לעצמכם? קחו פופקורן. יש מאכלים שמדברים אל הנשמה בלי הרבה מילים – וזה בדיוק אחד מהם.

אז אם אתם מחפשים נשנוש שהוא גם איכותי, גם מהיר, גם מגניב וגם כזה שאף פעם לא נמאס ממנו – המתכון שלנו היום להכנת פופקורן בנינג'ה הוא בדיוק בשבילכם. קערה אחת, חיוך אחד, והיום כבר נראה טוב יותר.

צפו בסרטון: איך להכין פופקורן בנינג'ה



מתכון מאת: נתי נפתלי  | מכשיר: בוצע בנינג'ה גריל, אפשרי להכנה עם כל מכשיר שיש בו תוכנית אייר פריי (Air fry)

 מצרכים

  • ½ כוס גרעיני תירס לפופקורן

  • אם רוצים- 1–2 כפיות שמן (לא חובה, הפופקורן יוצא טוב גם בלי שמן בכלל. אבל מומלץ לפריכות מושלמת)

  • מלח לפי הטעם

הוראות להכנת פופקורן בנינג'ה:

  1. נפעיל את הנינג'ה לחימום מקדים: תוכנית אייר פריי (Air fry), על חום 240 מעלות.

  2. אם בחרתם להוסיף שמן (כמו שאמרנו, זה ממש לא חובה), זה הזמן לערבב אותו עם הגרעינים.

  3. כאשר המכשיר חם- כל מה שנשאר לעשות זה לשפוך את הגרעינים לתוך הנינג'ה. למרות שבדרך כלל בתוכנית אייר פריי משתמשים בתבנית המחוררת, במקרה הזה אנחנו נרצה דווקא את התבנית השטוחה של הנינג'ה. ללא חורים, כדי שהגרעינים לא יפלו למטה.
    פזרו את הגרעינים בשכבה אחת על תבנית הנינג'ה, אם הם יהיו אחד על השני, חלק מהם יצאו פחות טוב.

  4. לאחר 4-5 דקות בנינג'ה, הגרעינים אמורים להיות כבר מוכנים. בדקו את המכשיר והוציאו כשמוכן.

בהצלחה ובתיאבון! 

1 של 3

מבצעי השבוע: