מתכון מטורף להכנת שווארמה בנינג'ה

האם אתם מוכנים להתפנק עם תענוג מזרח תיכוני מעורר תיאבון? היום אנחנו הולכים להכין שווארמה בנינג'ה. המתכון הזה מפגיש פרגיות עסיסיות, קצת תבלינים ואת הקסם של מכשיר הנינג'ה, שלוקח את המנה הזו לגבהים חדשים.

שווארמה בנינג'ה

שווארמה, מנת הרחוב האהובה, צברה פופולריות עולמית בזכות שילוב הטעמים שאי אפשר לעמוד בפניו. ועכשיו, בעזרת הנינג'ה, תוכלו ליצור מאפס את המנה המענגת הזו אצלכם בבית בנוחות המטבח שלכם.

אחד היתרונות הנוספים של הכנת שווארמה בנינג'ה הוא שגם שיטת הבישול בריאה יותר. העיצוב החדשני של הנינג'ה מאפשר לעודפי שומנים ושמנים להתנקז במהלך תהליך הבישול, וכתוצאה מכך מנה קלילה ומזינה יותר. החום הגבוה וזרימת האוויר המהירה בנינג'ה עוזרים להשיג מראה חיצוני פריך תוך שמירה על עסיסיות הבשר. זה אומר שאתם יכולים ליהנות מהטעמים המענגים של השווארמה מבלי להתפשר על המטרות הבריאותיות שלך.

שווארמה פרגית בנינג'ה מציעה הזדמנות לחוות את הטעם והארומה האותנטיים של אוכל הרחוב האהוב הזה. עם המרכיבים הפשוטים וטכניקת הבישול החדשנית של הנינג'ה, המתכון הזה בטוח ירשים את כולם.
המתכון מאת קרן אזולאי.

מצרכים:

      • קילו פרגיות
      • 3 כפות שמן זית
      • 2 כפות תבלין שווארמה
      • מלח גס

הוראות להכנת שווארמה בנינג'ה:

      1. מערבבים את כל המצרכים, מעסים טוב את הפרגיות ומשרים במרינדה לפחות שעה.
      2. מחממים את הנינג’ה לגריל- high
      3. מסדרים את הפרגיות ב-2 ערימות אחת על השניה בתוך נייר אפיה, ואז הופכים ועוטפים עם עוד נייר אפיה.
      4. מכניסים לנינג’ה ל30 דקות, כשאחרי 15 דקות הופכים צד.
      5. אחרי 30 דק מוציאים את הנייר העליון על מנת שהפרגיות יקבלו צבע.
      6. מוודאים שזה מוכן, מוציאים על קרש ופורסים דק דק עם סכין חדה.

בהצלחה ובתיאבון!

1 של 3

מבצעי השבוע: