דגים בנינג'ה ברוטב חריף ומושלם

מתכון שבטוח הולך להדליק לכם את בלוטות הטעם: דג חריף בנינג'ה!
מנה נהדרת המשלבת בין החום של הטעם החריף לבין הרכות העדינה של הדגים.
מתכון זה מציג תערובת הרמונית של מרכיבים, כדי ליצור מנה לוהטת ומשביעה כאחד. מפוצץ בצבעים מרהיבים ובטעמים חזקים, הוא מבטיח להשאיר רושם מתמשך על החך. בין אם אתם חובבי אוכל חריף או פשוט מחפשים מתכון מגוון לארוחת שבת בשביל המשפחה, המנה הזו בטוח תצליח.

דגים בנינג'ה גריל ברוטב


מצרכים:

כמות הירקות, שימו כמה שאוהבים אצלכם:

  • 3 פילה דג בינוניים
  • עגבניות שרי
  • גמבה אדומה חתוכה לרצועות
  • חצי קופסת גרגרירי חומוס (ללא המים)
  • קופסת שימורים עגבניות קצוצות דק
  • שיני שום
  • פלפלים ירוקים חריפים ללא גרעינים חתוכים לרצועות
  • רבע כוס שמן
  • כפית מלח
  • כפית פלפל
  • כפית כמון
  • כפית פפריקה חריפה
  • כפית תבלין צ'ילי גרוס
  • כוס מים חמים

דגים בנינג'ה גריל


הוראות הכנה:

  1. לשים את כל המרכיבים ואת הדגים עם העור למטה מעל, לשפוך את התערובת ולערבב קלות.
  2. להכניס לנינג'ה: על מצב רוסט, חום 180 מעלות, 30 דקות.

בהצלחה ובתיאבון!
תודה רבה לליאור ריוטר האלוף על המתכון המושלם.

 

המלצה נוחה להכנת הדגים: תבנית מתכת

אם יש לכם דגם נינג'ה PRO MAX 651 /653
או דגם  SMART XL 551 / 553
מומלץ להשתמש בתבנית להכנת הרוטב. קל וכיף לבשל איתה בנינג'ה והיא גם נוחה לניקוי.
 זו התבנית שאני משתמשת בה עבור הכנת המתכון. להזמנה מהירה לחצו כאן.

1 של 3