אם אתם חובבי קוקוס וקשיו, לא תרצו לפספס את המתכון הזה להכנת עוגת בחושה בנינג'ה. עם תערובת הטעמים הייחודית שלה והוראות קלות לביצוע, העוגה הזו בטוח תהפוך לאהובה חדשה באוסף הקינוחים שלכם.
עוגה רכה וטעימה, הוספה של אגוזי קשיו טחונים וקוקוס מעניקים לעוגה מרקם נפלא. השימוש בסילאן, ממתיק טבעי העשוי מתמרים, מוסיף טעם עשיר שמשתלב בצורה מושלמת עם שאר המרכיבים.
עם מכשיר הנינג'ה, תוכלו ליהנות מהעוגה הזו ללא כל הטרחה הרגילה של אפייה. מתכון מאת יפה וקס ברקו.
מצרכים:
- 3 ביצים
- חצי כוס סוכר חום
- חצי כוס שמן
- חצי כוס מים+ 2 כפיות סילאן
- 1.5 כוסות קמח תופח
- 2 כפות קוקוס
- 3 כפות קשיו טחון
[כוס חד פעמי חם]
הוראות הכנה:
- בקערה מקציפים את הביצים והסוכר החום.
- מוסיפים את השמן, חצי כוס מים+ 2 כפיות סילאן, קמח תופח, קוקוס ואת הקשיו הטחון.
- מערבבים היטב לבלילה אחידה ומוזגים לתוך תבנית משומנת.
- להכניס לנינג'ה: תוכנית אפיה (bake) על חום 170 מעלות למשך 25 דקות.
- כשהעוגה מצטננת, לפזר מעל אבקת סוכר.
בהצלחה ובתיאבון!