איך מכינים דג שלם בנינג'ה גריל? דניס שלם עסיסי ופריך

אם אתם מחפשים דרך מושלמת להכין דג שלם בנינג'ה גריל – אתם במקום הנכון. 

יש משהו חייתי בחוויה של דג שלם, כזה שמגיע לשולחן עם כל הנוכחות שלו,

שפשוט לא משתווה לשום מאכל אחר,  במיוחד כשמדובר בדניס –

דג עם טעם עדין, מרקם נהדר ויכולת לספוג טעמים בצורה מושלמת

 

אפשר לשחק עם תיבולים, עשבי תיבול, תוספות פנימיות –

וכל פעם לקבל תוצאה קצת אחרת, אבל תמיד מיוחדת.


במתכון שלפניכם בחרנו בדניס בזכות האיזון הנפלא שהוא מציע בין פשטות לאלגנטיות, 

ומעל הכול – אין כמו דג שלם בנינג'ה גריל כדי להרשים את בני הבית או האורחים בלי להתאמץ יותר מדי.


אז אם אתם חובבי דגים או מחפשים גיוון בארוחות שלכם – 

אתם חייבים לשים את זה על הגריל בארוחת ערב הבאה שלכם.

 

Cooking whole fish


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

מאת: נורית רוכמן

מכשיר: אפשרי להכנה בכל מכשיר נינג'ה עם תוכנית גריל


 מצרכים

  • 4 דגים שלמים מסוג דניס

  • 5 כפות שמן זית

  • כף פפריקה מתוקה

  • 5 שיני שום (קצוצות)

  • 1 לימון פרוס

  • חופן פטרוזיליה קצוצה (אפשר במקום כוסברה או לשלב ביניהם)

  • מלח ופלפל (לפי הטעם)



הוראות הכנה:

  1. חותכים את כל הדג לאורכו ועושים בו 3–4 חריצים עמוקים בחלק החיצוני שלו.
    החריצים עוזרים לתיבול להיספג טוב יותר, וגם מבטיחים שהדג יתבשל בצורה אחידה.

  1. בקערה קטנה מערבבים שמן זית, פפריקה ושום כתוש.

  2. מורחים את התערובת היטב על כל דג – גם מבחוץ וגם בתוך הדג.

  3. מורחים שמן זית פפריקה שום כתוש מחוץ לדג ובתוכו. 

  4. ממלאים את בטן הדג בפרוסות לימון ופטרוזיליה.

  5. מחממים את הנינג'ה גריל על תוכנית Grill, חום HIGH, ל-10 דקות.

  6. מניחים את הדגים כשהמכשיר חם.

  7. לאחר 5 דקות, הופכים בעדינות צד.

  8. אחרי 10 דקות בסך הכול – הדגים מוכנים!


בתאבון ❤️

1 של 3

מבצעי השבוע: