קראמבל תפוחים הוא קינוח קלאסי שמשפחות רבות נהנות ממנו. עם התפוחים המתוקים והעסיסיים והציפוי הפריך והפירורי שלו, אין פלא שהקינוח הזה אהוב על מבוגרים וילדים כאחד.
בין אם אתם מחפשים פינוק מתוק אחרי ארוחת הערב או קינוח חם ומנחם בלילה קריר בחורף, קראמבל תפוחים הוא הבחירה המושלמת.
היום תקבלו מתכון קל ומהיר מאת ''לין שמרים'' להכנת קראמבל תפוחים מנצח ב5 דקות עבודה.
את המתכון הזה ניתן להתאים בקלות להעדפות האישיות שלכם כמו להוסיף תבלינים או אגוזים. וגם ניתן להתאמה לצרכים התזונתיים שלכם. לגרסה נטולת גלוטן, פשוט החליפו את הקמח בחלופה ללא גלוטן. ולגרסה טבעונית השתמשו בתחליף חמאה טבעוני עבור ציפוי הקראמבל.
המתכון הזה מהיר וקל ומתאים במיוחד לכמויות גדולות. אם עומדים להגיע אורחים ואתם מחפשים משהו זריז להכין לפני שהם מגיעים, קראמבל תפוחים יכול להיות אופציה מושלמת שתמיד תציל אתכם ברגע האחרון. מצורף סרטון הדרכה להכנת המתכון.
צפו בסרטון ההדרכה: מתכון להכנת קראמבל תפוחים מהיר
מצרכים להכנת קראמבל תפוחים מהיר:
- כוס קמח
- 3/4 כוס סוכר
- 100ג שקדים טחונים
- 100ג חמאה - לחתוך קוביות
- סוכר וניל
- קינמון
- 5 תפוחים
מתכון:
- מכניסים את כל המצרכים לקערה מלבד התפוחים והקינמון
- ממשיכים לערבב עד שהחמאה מתפוררת והפירורים עוטפים אותה
- מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות
- שופכים את כל התפוחים לקערה נפרדת ומוסיפים קינמון
- מערבבים היטב את הקינמון ושופכים מעל את הפירורים בתוך התבנית
- מכניסים לתנור על 180 מעלות עד שהפירורים מזהיבים
בתיאבון!