מחפשים מתכון לקינוח מהיר וקל כדי להרשים את האורחים או סתם לכיף? נסו את המתכון הפשוט הזה להכנת שטרודל תפוחים אישי! שילוב מושלם של תפוחים וצימוקים עם בצק מלאווח פריך, מתאים גם לאופים מנוסים וגם לאלה שרק מתחילים. התענגו על הטעמים המנחמים והטעימים של שטרודל תפוחים עם המתכון הפשוט והקליל הזה. מאת יליזבטה מיכאלוב.
מצרכים:
- 4 תפוחים חתוכים פרוסות
- 50 גרם חמאה
- 3 כפות סוכר חום
- כף סוכר לבן
- חופן צימוקים.
אופן הכנת שטרודל תפוחים:
- במחבת שמים חמאה וממסים אותה
- מוסיפים תפוחים וסוכר, מערבבים הכל.
- מטגנים עד לקבלת הזהבה ומוסיפים צימוקים.
- לוקחים מלוואח אחד, שמים מילוי וסוגרים אותו.
- מפזרים מעל סוכר ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות .
- כשהבצק מוכן מפזרים מעל אבקת סוכר.
בתיאבון!
אם אהבתם את המתכון להכנת שטרודל תפוחים אישי מוזמנים לצלם לשלוח לנו. קרדיט ענק ליליזבטה מיכאלוב על המתכון המושלם.