חזה עוף עסיסי במחבת פסים: המתכון המהיר

חזה עוף הוא בחירה פופולרית לארוחה בריאה ומלאה בחלבונים, אבל הבישול שלו יכול להיות לעתים קרובות מאתגר. אנשים רבים נאבקים להשיג את זה בדיוק כמו שצריך ולעתים קרובות זה מסתיים בבשר יבש ומבושל מדי. עם המתכון הזה להכנת חזה עוף עסיסי במחבת פסים, תוכלו להשיג בכל פעם חזה עוף רך ומלא טעם.

אחד הסודות לחזה עוף עסיסי ונימוח הוא להשרות אותו מראש. המרינדה במתכון זה כוללת שילוב של שמן זית, סילאן, רוטב סויה, תיבול גריל עוף, פפריקה, מלח, פלפל ושום, שכולם פועלים יחד כדי להחדיר לעוף טעם ייחודי ולשמור עליו לח במהלך הבישול.

דבר מרכזי במתכון הזה הוא השימוש במחבת פסים. לסוג זה של מחבת יש משטח עם רכסי פסים, מה שלא רק נותן לעוף את סימני הגריל היפים אלא גם מאפשר פיזור חום אחיד. המשמעות היא שהעוף יתבשל בצורה אחידה וישמור על הלחות שלו, וכתוצאה מכך נתח בשר יצא עסיסי ובעל טעם.

שיטה זו מושלמת גם למי שרוצה טעם של עוף בגריל מבלי להדליק את המנגל.

החלק הכי טוב במתכון הזה הוא כמה קל להכין אותו. לאחר שהעוף הושרה במשך 30 דקות במרינדה, ניתן לבשל אותו על מחבת פסים חמה רק כמה דקות מכל צד עד שהוא מבושל לחלוטין. זה הופך אותו לאופציה מושלמת לארוחת צהריים מהירה ומשביעה.

אז, אם אתם מחפשים דרך פשוטה וטעימה ליהנות מחזה עוף, נסו את המתכון הזה לחזה עוף עסיסי במחבת פסים. תודו לנו אחר כך.
תודה רבה למעיין שטרית על המתכון המדהים. בואו נתחיל.

חזה עוף עסיסי

מצרכים:

  • 4 חתיכות חזה עוף חתוכות דק (ניתן להכפיל כמויות בהתאם)

מרינדה לחזה עוף:

  • רבע כוס שמן זית
  • 2 כפות סילאן
  • 3 כפות סויה
  • כפית תבלין גריל עוף
  • כף פפריקה
  • מלח 
  • פלפל שחור טחון
  • 5 שיני שום כתושות

אופן ההכנה:

  1. לערבב את כל המרכיבים למרינדה בקערה.
  2. להוסיף את חתיכות החזה עוף ולערבב טוב. (מומלץ להשרות לפחות חצי שעה לספיגת הטעמים)
  3. לטגן את החזה עוף במחבת פסים.

- בתיאבון!

הצעה לתוספת: מתכון לרוטב לסלט: 

חזה עוף זו מנה מושלמת עבור ארוחת צהריים ואין ארוחה בלי סלט, אז הנה תוספת נחמדה לרוטב שיעשה לכם את הסלט טעים יותר.
מצרכים:

  • 4 כפות שמן זית
  • 2 כפות שמן סויה
  • מיץ מלימון שלם
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כף חרדל דיז׳ון
  • 3 כפיות מיונז
  • מלח 
  • פלפל שחור טחון

הוראות הכנה

לשקשק את כל החומרים ביחד ולמזוג על הסלט. 

בתאבון!

1 של 3