תהנו מפינוק מיוחד שאי אפשר לעמוד בפניו: שבלולים מטוגנים של מלי מאירוב. חטיף מהיר וטעים שישאיר לכם חשק לעוד. עם שילוב של כמה מרכיבים פשוטים, ניתן להכין את התענוג הזה תוך חמש דקות בלבד.
מצרכים:
- בצק פיצה של שמרית (מופיע בתמונה. נמצא במקרר ולא במקפיא… אין צורך בהפשרה)
- 60 גרם חמאה או נטורינה
- בצל ירוק/ שמיר/ כוסברה (כמה שאוהבים)
- מלח
- אפשר גם שום כתוש
הוראות הכנה:
- להמיס במיקרוגל 60 גרם חמאה או נטורינה, לקחת את הבצק ולהבריש אותו בנדיבות.
- לפזר בצל ירוק או שמיר או כוסברה ואפשר גם שום כתוש, לפזר מלח.
- לגלגל לרולדה, לחתוך לחתיכות ולהניח על הצד הפתוח.
- לרדד כל שבלול טיפונת מהחלק הפתוח ולטגן משני הצדדים
מומלץ- לאכול עם שמנת חמוצה, טעיםםםם!
בהצלחה ובתיאבון!
צפו בסרטון: איך להכין שבלולים מטוגנים
אם אהבתם את המתכון, מלי מאירוב מעלה עוד המון מתכונים בקבוצת הפייסבוק שלה, יכול להיות שאתם עדיין לא שם? להצטרפות לקבוצה לחצו כאן.