שבלולים מטוגנים של מלי מאירוב ב-5 דקות

תהנו מפינוק מיוחד שאי אפשר לעמוד בפניו: שבלולים מטוגנים של מלי מאירוב. חטיף מהיר וטעים שישאיר לכם חשק לעוד. עם שילוב של כמה מרכיבים פשוטים, ניתן להכין את התענוג הזה תוך חמש דקות בלבד.

Fried_snails_Meli_Mairov

מצרכים:

  • בצק פיצה של שמרית (מופיע בתמונה. נמצא במקרר ולא במקפיא… אין צורך בהפשרה) 
  • 60 גרם חמאה או נטורינה
  • בצל ירוק/ שמיר/ כוסברה (כמה שאוהבים)
  • מלח
  • אפשר גם שום כתוש
Fried_snails

הוראות הכנה:

  1. להמיס במיקרוגל 60 גרם חמאה או נטורינה, לקחת את הבצק ולהבריש אותו בנדיבות.
  2. לפזר בצל ירוק או שמיר או כוסברה ואפשר גם שום כתוש, לפזר מלח.
  3. לגלגל לרולדה, לחתוך לחתיכות ולהניח על הצד הפתוח.
  4. לרדד כל שבלול טיפונת מהחלק הפתוח ולטגן משני הצדדים

מומלץ- לאכול עם שמנת חמוצה, טעיםםםם!

בהצלחה ובתיאבון!

צפו בסרטון: איך להכין שבלולים מטוגנים 

אם אהבתם את המתכון, מלי מאירוב מעלה עוד המון מתכונים בקבוצת הפייסבוק שלה, יכול להיות שאתם עדיין לא שם? להצטרפות לקבוצה לחצו כאן.

1 של 3