אולדושקי הוא פינוק אהוב במטבח הרוסי המכונה גם פנקייק רוסי. הוא ידוע במרקם העדין והאוורירי שלו. הרבה פעמים מתכונים מסורתיים עלולים להיות מתישים ולדרוש הרבה מאמץ וזמן הכנה.
היום יליזבטה מיכאלוב משתפת איתנו מתכון קל ומהיר להכנת אולדושקי מעורר תיאבון שירשים כל טועם וטועמת. עם כמה מרכיבים פשוטים וזמן הכנה מינימלית, אתם יכולים לקבל פנקייק רוסי רך וטעים.
ברגע שהם מוכנים, תוכלו להגיש את האולדושקי עם התוספות האהובות עליכם, כמו שוקולד, חמאה, דבש או ריבה.
בין אם בא לכם ליהנות מנשנוש קלאסי, לפנק את המשפחה שלכם בקינוח מתוק, או להוסיף משהו חדש לארוחות הבוקר שלכם, אולדושקי הוא הבחירה המושלמת.
אז, אספו את המרכיבים שלכם, הפשילו שרוולים ובואו נתחיל להכין אולדושקי.
בעוד כמה דקות, גם לכם יהיה פנקייק רוסי חם וטעים על הצלחת!
אולדושקי מתכון מאת יליזבטה מיכאלוב
מרכיבים:
- 2 ביצים
- 3 כפות סוכר
- 3 כוסות קמח (בכוס של שתייה חמה)
- כוס חלב
- 600 גרם אשל
- כפית אבקת סודה לשתייה
- שמן (עבור הטיגון)
הוראות להכנת אולדושקי:
- בקערה גדולה מערבבים יחד את כל המצרכים יחד עד לקבלת בלילה אחידה.
- במחבת סגורה על אש נמוכה- מחממים מעט שמן.
- נטגן את הבלילה על המחבת וכשמתחיל להזהיב נהפוך לטיגון צד השני.
- את המוכנים נניח על מגבת נייר.
בתיאבון!
הגיבו לנו מה דעתכם על המתכון. אם גם אתם הכנתם פנקייק רוסי נשמח לשמוע איך יצא.