המנה האהובה הזו עשויה משילוב פסטה עם בשר טחון ורוטב עגבניות.
ספגטי בולונז מביא איתו הטעם של המטבח האיטלקי הקלאסי אליכם למטבח. הרוטב העשיר ומלא הטעם, בשילוב פסטה נימוחה, יוצר ארוחה משביעה ומנחמת שכל המשפחה אוהבים.
היום אביבה ממן תלמד אותנו איך מכינים ספגטי בולונז מושלם. מתכון קל וטעים להכנת ספגטי שילדים אוהבים.
מצרכים:
- 1 חבילת פסטה מספר 8
- 1 בצל מגורד
- חצי קילו בשר טחון
- שן שום כתושה (אפשר לוותר מי שלא רוצה)
- 2 כפות גדושות רסק עגבניות.
- כף פפריקה מתוקה
- כף אבקת מרק עוף (לא חובה)
- מלח
- 2 כוסות מים
הוראות להכנת ספגטי בולונז:
2. לטגן בצל מגורד בשמן עד שמזהיב
3. להוסיף חצי קילו בשר טחון ולטגן עד שנהייה פירורים אפורים.
4. לאחר מכן להוסיף את השום, רסק עגבניות, פפריקה, אבקת מרק עוף ומלח כפי שכתוב למעלה.
5. לטגן הכל יחד עם הבשר והתבלינים ולהוסיף 2 כוסות מים
6. לבשל על אש נמוכה חצי שעה עד שהרוטב מסמיך.
7. להוסיף את הפסטה ואם צריך- עוד קצת מים, לבשל יחד לעוד כ-5 דקות.
8. עדיף לכבות ולתת לזה לנוח עוד 5 דקות.
בתיאבון!
המלצה: מתכון לרוטב ספגטי בולונז
2. לטגן מעט עד שנותן ריח השום.
3. להוסיף 2 כפות גדושות רסק עגבניות לטגן בשמן עם השום.
4. להוסיף כף פפריקה, קצת מרק עוף, מלח וכוס מים.
5. לתת לזה להתבשל על אש נמוכה כ- 20 דקות. ורק אז להוסיף לפסטה ומבשלת עוד כ5 .דקות