עוגת קרמבו מושלמת לפסח

אם אתם מחפשים קינוח שווה לחג, קבלו את העוגה המושלמת לפסח (ולכל השנה 🙂) עוגת קרמבו. קלה להכנה, מרשימה, כשרה לפסח וטעימה!!
במתכון הזה יש אפשרות להכין את העוגה חלבית וגם אפשרות להכין אותה פרווה. תודה רבה ללינדה אמגר מדף הפייסבוק Linda's Home Made על המתכון הנהדר.
עוגת קמבו לפסח

מצרכים:

עבור הבסיס:
  • 6 ביצים מופרדות בטמפ' החדר
  • 1 אינסטנט פודינג שוקולד
  • 6 כפות סוכר
עבור המלית:
  • מיכל שמנת מתוקה/שמנת צמחית 250 מ"ל
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 1/4 כוס סוכר
  • 3/4 כוס חלב (אם רוצים קצפת פרווה אז מוותרים על החלב ומוסיפים עוד מיכל שמנת צמחית)
אפשרות לציפוי חלבי:
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1/2 מיכל שמנת מתוקה 125 מ"ל
אפשרות לציפוי פרווה:
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם מחמאה
  • 2 כפות מים

אופן ההכנה:

  1. לחמם מראש תנור לחום 170 מעלות.
הכנת הבסיס:
  1. מקציפים חלבונים 3-4 דקות במהירות גבוהה, מוסיפים סוכר ומקציפים עד קבלת קצף יציב, מוסיפים חלמונים ופודינג שוקולד ומקפלים בעדינות לתערובת אחידה.
  2. לצקת ולשטח לתבנית 26 משומנת ולאפות בתנור שחומם מראש למשך 30 דקות, להוציא ולצנן.
הכנת המלית:
  1. מקציפים את מצרכי המלית לקצפת יציבה ומשטחים על העוגה, מכניסים למקרר לחצי שעה.
הכנת הציפוי:
  1. ממיסים יחד את מצרכי הציפוי לקרם חלק ומבריק, מצננים מעט ויוצקים על הקצפת, מנענעים את התבנית לצדדים כך שהציפוי יכסה את כל הקצפת, לכסות ולקרר לילה במקרר.
בהצלחה ובתיאבון!!
1 של 4
1 של 4

מבצעי פסח: מוצרים למהירות במטבח