עוגת וניל תפוזית עם פצפוצי שוקולד מריר

עוגת וניל תפוזית עם פצפוצי שוקולד מריר. ללא קמח, ללא תוספת סוכר. כשרה לפסח וטעימה!!

מתאים לתבנית אינגליש קייק או תבנית מרובעת קטנה כ- 20x20.

עוגת וניל תפוזית

 מצרכים:

  • 4 ביצים
  • 2 כפות סטיביה
  • חצי כוס שמן
  • כוס מיץ תפוזים
  • גרידה מתפוז אחד
  • כפית תמצית וניל
  • כוס וחצי קמח שקדים
  • כוס קוקוס
  • שקית אבקת אפיה
  • קמצוץ מלח
  • נטיפי שוקולד ללא תוספת סוכר (אפשר גם לחתוך לחתיכות קטנות כחצי חבילת שוקולד מריר)

חתיחת עוגת וניל תפוזית

הוראות הכנה:

  1. להפעיל מראש תנור על חום 180 מעלות. 
  2. בקערה מערבבים: את הביצים, סטיביה, שמן, מיץ תפוזים, גרידת תפוז, תמצית וניל ומערבבים.
  3. מוסיפים: קמח שקדים, קוקוס, אבקת אפיה, מלח ונטיפי שוקולד ללא תוספת סוכר (אפשר גם לחתוך לחתיכות קטנות כחצי חבילת שוקולד מריר) מערבבים
  4. מוזגים לתבנית משומנת ומרופדת בנייר אפייה, מכניסים לתנור שחומם מראש לחצי שעה +-, עד שהעוגה יציבה ושזופה.
  5. מוציאים מהתנור ומטפטפים מעל מיץ תפוזים.

יוצאת עוגה מעוּלה!!

בהצלחה ובתאבון

המתכון מאת בטי דרעי. אם בא לכם מתכונים נוספים, בטי מעלה עוד המון כאלה בעמוד האינסטגרם שלה: dery.kitchen@, הצטרפו בלחיצה כאן.

עוגת וניל תפוזית

1 של 4
1 של 4

מבצעי פסח: מוצרים למהירות במטבח