כנפיים בסגנון סיני לפסח

מתכון מושלם לחג שירשים כל טועם וטועמת- כנפיים בסגנון סיני. יכול להתאים גם לשולחן ליל הסדר וגם כארוחת צהריים נהדרת באחד מימי החג.
כנפיים בסגנון סיני

מצרכים:

  • 12 כנפיים נקיות, חצויות לשניים
  • 2 כפיות סירופ מייפל
  • רסק עגבניות קטן
  • מיץ מחצי לימון
  • כפית מרק עוף
  • כפית פפריקה מתוקה
  • מעט פלפל שחור
  • 2 כפות סויה (יש רוטב סויה כשר לפסח, חפשו אותו)

אופן ההכנה:

- להפעיל מראש תנור על חום 200 מעלות.

  1. לערבב בקערה את המצרכים (חוץ מהכנפיים) לבלילה אחידה.
  2. להכניס את הכנפיים לקערה, לערבב היטב, לניילן ולהניח שעה במקרר.
  3. להניח את הכנפיים בשכבה אחת בתבנית חד פעמית ולצקת מעל את הרוטב שנשאר בקערה, לאפות בתנור שחומם מראש, למשך 45-50 דקות.
    להפוך את הכנפיים ולאפות עוד 25-30 דקות. להעביר ישר לקערת הגשה כי אם הכנפיים יתקררו בתבנית הן ידבקו אליה.

בהצלחה ובתיאבון!!
המתכון מאת לינדה אמגר מדף הפייסבוק- Linda's Home Made.

1 של 4
1 של 4

מבצעי פסח: מוצרים למהירות במטבח