לחם טחינה- כשר לפסח, מהיר וקל להכנה

מתכון מושלם לפסח- לחם טחינה. טעים ממש כמו לחם אמיתי.

ללא קמח, ללא תוספת סוכר. אחרי שתכינו אותו לא תוכלו להפסיק, פשוט וקל להכנה.
תודה רבה לבטי דרעי על המתכון הנהדר.

לחם טחינה

 מצרכים- לחם טחינה 4, 3, 2, 1:

  • 4 ביצים
  • 3 כפות טחינה
  • 2 כפות סילאן טבעי ללא סוכר 
  • 1 שקית אבקת אפיה ומעט מלח
  • מי שרוצה יכול להוסיף- גרעינים, אגוזים, שומשום, קצח וכדומה.

לחם טחינה

הוראות הכנה:

  1. להפעיל מראש תנור על חום 180 מעלות.
  2. בקערה מערבבים עם מטרפה או מזלג: 4 ביצים, 3 כפות טחינה, 2 כפות סילאן טבעי ללא סוכר, 1 שקית אבקת אפיה ומעט מלח.
  3. מוזגים לתבנית קייק אנגלי, אפשר לפזר מעל גרעינים, אגוזים, שומשום, קצח וכד', 
  4. מכניסים לתנור שחומם מראש לחצי שעה בערך, עד שמתייצב. 
  5. מוציאים, מקררים בטמפ' החדר. פורסים אוכלים🤩
  • יש אפשרות למרוח פסטו, ממרח שום או כל רעיון אחר ולהכניס שוב לתנור להצנמה. יוצא מעולה!! בהצלחה ובתאבון.

המתכון מאת בטי דרעי. אם בא לכם מתכונים נוספים, בטי מעלה עוד המון כאלה בעמוד האינסטגרם שלה: dery.kitchen@, הצטרפו בלחיצה כאן.

לחם טחינה - שלם

1 של 4
1 של 4

מבצעי פסח: מוצרים למהירות במטבח